Dedicated Serveri

Basic

€49

mesečno

Standard

€99

mesečno

Advanced

€149

mesečno

Server
Intel® Xeon® E3-1275 Quad-Core
Intel® Core™ i7-3930K Hexacore
Intel® Xeon® E3-1245 Quadcore
RAM 8 GB DDR3 RAM 16 GB DDR3 RAM 24 GB DDR3 RAM ECC
Hard disk 300 GB SAS 6 Gb/s HDD 2 x 1 TB SATA 6 Gb/s HDD 15 x 3 TB SATA 6 Gb/s HDD
Kontaktirajte nas Kontaktirajte nas Kontaktirajte nas

Developer

€199

mesečno

Professional

€299

mesečno

Ultimate

€399

mesečno

Server
Intel® Xeon® E3-1275 Quad-Core
Intel® Core™ i7-3930K Hexacore
Intel® Xeon® E3-1245 Quadcore
RAM 24 GB DDR3 RAM 64 GB DDR3 RAM 32 GB DDR3 RAM ECC
Hard disk 2 x 300 GB SAS 6 Gb/s HDD 2 x 3 TB SATA 6 Gb/s HDD 15 x 3 TB SATA 6 Gb/s HDD
Kontaktirajte nas Kontaktirajte nas Kontaktirajte nas

Dedicated serveri su predviđeni za najzahtevnije korisnike sa velikim potrebama za serverskim resursima. U skladu s zahtevom, nudimo Vam vrhunske DELL servere najnovije generacije, smeštene u Nemačkoj (EU). 

Serveri su dostupni na Linux platformi sa različitim hardverskim konfiguracijama, u zavisnosti prema Vašim potrebama. Smeštaj servera u vrhunskim uslovima, realna cena je konkurentna svim Svetskim datacentrima,a mogućnost usluge “potpune administracije servera” čine našu ponudu odličnim izborom.

RedHat Enterprise i CPanel/WHM
Ukoliko odaberete naše servere sa Linux OS, uz Vaš budući dedicated server dobićete i superiornu administraciju nad svojim trenutnim i budućim korisnicima, reč je o Web Hosting Manager-u, koji je svetski poznata alatka koju koriste mnoge poznate Hosting kuće u inostranstvu.

Web Hosting Manager (skraćeno WHM) dolazi standardno u paketu sa Cpanel upravljačkim sistemom, a iz WHM-a možete dodavati, brisati, modifikovati korisničke račune, pratiti mesečni promet svojih korisnika, dodavati i modifikovati IP adrese, menjati DNS zone pojedinih korisničkih računa i još mnogo toga.

Za vaše korisnike tu je Cpanel koji predstavlja novu generaciju web hosting control panel sistema. 

Dedicated serveri je vrsta hosting usluge za fizička ili pravna lica koja ne žele deliti hosting usluge na serveru s drugim korisnicima. Ta vrsta hostinga je takođe poznata pod nazivom “Dedicated Serveri” zato što korisnik iznajmljuje celokupan server s kojim dobija veće mogućnosti koje na običnom shared web hostingu nema.

Ova vrsta hostinga je idealna za one korisnike s određenim predznanjem, te posebno za one koji žele potpunu kontrolu nad svim aspektima hostinga i operativnog sistemom (Linux).  Ako razmišljate o tome da li je ovo prava usluga za Vas ili ne, prvo se zapitajte šta želite postići sa svojim stranicama i šta Vam pruža obični web hosting, a šta dedicated hosting, pa tek onda odlučite koja Vam od tih solucija bolje odgovara.

Na kraju, ipak ste Vi ti koji odlučujete šta je najbolje za Vas!

Dedicated serveri sa administracijom:
– priprema i setup servera 
– postavljanje DNS servera
– podešavanje sigurnosnih sistema
– optimizacija performansi
– zamene i nadogradnje hardvera
– nadogradnja softvera
– monitoring servera

Za najzahtevnije klijente čiji zahtevi nadmašuju klasične shared servere pripremili smo ponudu dedicated servera.
Minimalna dužina zakupa je 2 meseca. Prilikom prestajanja korišćenja servera obavezno je 30 dana unapred najaviti prestajanje korišćenja.