DEVELOPMENT

PROFESIONALNA IZRADA WEB PREZENTACIJA

DOZVOLITE DA SPOJ STRASTI I PROFESIONALNOSTI UČINE DA PIKSELI ZASIJAJU JAČE.

Fokus i dobro izabrana strategija presudni su za uspeh. Pored velike posvećenosti i upornosti pri radu, veoma je važno odrediti dobar smer marketinške kampanje da bi se izbeglo nepotrebno trošenje sredstava na strategiju koja ne donosi rezultat. Alokacija sredstava na dobar marketinški pravac jeste presudan faktor za uspeh u poslu.

Pre svega, neophodno je dobro se upoznati sa delatnošću klijenta i njegovim vebsajtom. Potrebno je dobro ispitati i razumeti klijentove poslovne planove i na osnovu njih razvijati marketinšku strategiju. Dobra analiza za rezultat ima definisanje ciljne grupe, očekivanja, demografske strukture publike, poslovne strategije.

ULTIMATE CMS

Ultimate CMS rešenje je veoma moćan i fleksibilan alat za upravljanje sadržajem i strukturom internet prezentacije (internet sajta).

Nešto više

ULTIMATE NEWS

U izradi sajta i web stranica koristimo responsiv web dizajn ili odgovarajući dizajn koji čini da Vaša stranica izgleda dobro na svim uredjajima (desktop, tablet, mobilni).

Nešto više

ULTIMATE EVERTON

EVERTON funkcioniše po principu server/klijent što znači da je u potpunosti prilagođen za rad u mrežnom okruženju. Svi podaci su centralizovani na jedno mesto čime je pojednostavljen rad i za efikasno izveštavanje i analizu podataka.

Nešto više

ULTIMATE SHOP

ULTIMATE Shop je softversko rešenje za turističke agencije, turoperatore, subagente i sve one koji imaju kontakt sa turističkim i turističkim poslovima.

Nešto više

ULTIMATE RENTACAR

PPC oglašavanje je odličan način da dobijete posetioce kada su vam oni najviše potrebni. Naziv je dobilo od engleskog akronima za reči pay per click, što znači plati po kliku.

Nešto više

ULTIMATE SMS

Naša aplikacija ima jednostavan sistem kontakt listi koji vam omogućava lak i brz rad sa velikim količinama brojeva telefona. Na raspolaganju vam je i pregled poruka koje ste poslali, kao i onih kojima je slanje tek zakazano.

Nešto više

ULTIMATE TRAVEL

ULTIMATE Travel je softversko rešenje za turističke agencije, turoperatore, subagente i sve one koji imaju kontakt sa turističkim i turističkim poslovima.

Nešto više

ULTIMATE REALESTATE

Digitalni marketing je oblast marketinga koja se prevashodno bavi kreiranjem onlajn strategije u cilju brendiranja i pospešivanja vidljivosti kompanije na internetu.

Nešto više

ULTIMATE EMAIL

Email marketing predstavlja jedno od najefikasnijih sredstava marketinga koje je danas poznato. Svaka kompanija koja želi da ostvari poslovni uspeh, ne može da ignoriše veliku prodaju i marketinški potencijal email marketinga.

Nešto više

Mi smo uvek spremi za izazove!

Kontaktirajte našu korisničku podršku putem telefona 061 666 1 999