Ultimate CMS

Poslovna rešenja spremna za vašu firmu

Ultimate CMS rešenje je veoma moćan i fleksibilan alat za upravljanje sadržajem i strukturom internet prezentacije (internet sajta). Omogućava korisnicima koji ne poznaju dovoljno internet  da na jednostavan, kvalitetan i brz način menjaju postojeći ili dodaju novi sadržaj.

Ultimate CMS dolazi u tri verzije, koje se razlikuju po svojim karakteristikama i cenama. Kreiranjem više verzija programa omogućavamo korisnicima da ne plaćaju funkcije koje im ne trebaju. U donjoj tabeli prikazan je uporedni prikaz svih tri verzije.

Facebook Marketing

Facebook oglašavanje pruža velike mogućnosti i zasigurno ga treba uzeti u obzir u samom vrhu prioriteta kada je reč o internet marketingu.

Nešto više

Responsive Design

U izradi sajta i web stranica koristimo responsiv web dizajn ili odgovarajući dizajn koji čini da Vaša stranica izgleda dobro na svim uredjajima (desktop, tablet, mobilni).

Nešto više

Google Marketing

Kompletna Google kampanja, zahvaljujući analizama i monitoringu u mogućnosti smo da precizno ciljamo korisnike te je lako merljiva vaša investicija.

Nešto više

PPC Oglašavanje

PPC oglašavanje je odličan način da dobijete posetioce kada su vam oni najviše potrebni. Naziv je dobilo od engleskog akronima za reči pay per click, što znači plati po kliku.

Nešto više

SEO Optimizacija

SEO ili Search Engine Optimization je naziv za skup aktivnosti koje doprinose poboljšanju rang liste pretraživača. Naša izrada sajta je sa optimizacijom sajta.

Nešto više

Digitalni Marketing

Digitalni marketing je oblast marketinga koja se prevashodno bavi kreiranjem onlajn strategije u cilju brendiranja i pospešivanja vidljivosti kompanije na internetu.

Nešto više

Mi smo uvek spremi za izazove!

Kontaktirajte našu korisničku podršku putem telefona 061 666 1 999