Ultimate Mass Email

Email marketing / newsletter / bilteni

Email marketing predstavlja jedno od najefikasnijih sredstava marketinga koje je danas poznato. Svaka kompanija koja želi da ostvari poslovni uspeh, ne može da ignoriše veliku prodaju i marketinški potencijal email marketinga. On je efikasno i veoma jeftino sredstvo za dobijanje, i još važnije, zadržavanje korisnika.

Šta je to newsletter?

Newsletter je elektronska poruka koja se šalje putem e-maila. Gotovo uvek sadrži koristan sadržaj, bilo da je on promotivnog, prodajnog, informativnog ili edukativnog karaktera. E-mail newsletter je veoma efikasno sredstvo za ostvarivanje početnih kontakta, uvodno predstavljanje brenda i proizvoda, razvijanje odnosa sa korisnicima i kreiranje kvalitativno različitog brenda u odnosu na konkurentske kompanije.

Zašto slati newsletter?

Zato što je to vrlo isplativ marketinški alat za redovno održavanje kontakata sa postojećim i budućim kupcima/klijentima. Redovni kontakt sa korisnicima kao rezultat ima dve važne stvari za svaku kompaniju:

 • unapređuje prodaju – Npr. ako u newsletteru šaljete informacije o popustima, akcijama i novim proizvodima.
 • jača poziciju kompanije, brenda, proizvoda na tržištu – Ukoliko redovno šaljete e-mail poruke koje sadrže ispravno naslovljene teme poruke (Subject) sa korisnim i kvalitetnim informacijama jačaju poziciju kompanije i njenih proizvoda/usluga. E-mail stvara dvosmernu vezu sa korisnicima i podstiče dugotrajne, kvalitativne odnose.

Sa svakim poslatim newsletterom gradite Vaš odnos sa kupcima, menjate njihovo razmišljanje o vašim proizvodima/uslugama, ujedno ih i edukujete o istim. Konstantno ih podstičete na akciju i kupovinu.

Nabrojaćemo vam nekoliko prednosti newslettera

 • Izrazito niska cena slanja – Izračunajte cenu obaveštavanja svih kupaca na primer telefonom, poštom ili u još skupljem slučaju, da ih redovno obaveštavate putem medija koji naplaćuju svoj oglasni prostor.
 • Izrazito niska cena izrade email (HTML) poruke.
 • E-mail je efikasan način za dovođenje posetilaca na web sajt. HTML linkovi mogu biti ubačeni u E-mail poruku, tako da direktno usmeravaju korisnike na web sajt kompanije.
 • Zainteresovane osobe same se upisuju u newsletter – na vašem web sajtu samo postavite kratki obrazac za upis i vaša baza korisnika gradi se sama od sebe (baza se može kreirati i po određenim segmentima vašeg poslovanja).
 • Newsletter svim pretplatnicima stiže na email istog dana.
 • Rezultati email marketinga se lako mere. Uspeh email marketinške kampanje se meri korišćenjem različitih softverskih aplikacija za praćenje linkova i akcija na poslatom email-u.

Koje Vam usluge pružamo i na koji način?

Nudimo Vam usluge kreiranja i slanja kvalitetnih newsletter emailova, baziranih na našem dosadašnjem iskustvu i praktičnom znanju.

U okviru email marketinga pružamo sledeće usluge:

 • osmišljanje newslettera: ciljevi, koncept i format sadržaja, vremensko planiranje.
 • dizajn newslettera i izrada HTML newslettera: atraktivan i u skladu s vašim korporativnim identitetom, ali opet prilagođen e-mailu kao mediju.
 • izrada svakog izdanja na temelju vašeg materijala
 • testiranje i slanje newslettera. Testiramo vašu poruku na sve pregledače, garantujemo sigurnost pri isporuci e mail poruka.
 • Prikupljanje podataka o korisnicima. Ovde prvenstveno mislimo na dolaženje do e-mail adresa potencijalnih korisnika vaših proizvoda ili usluga. Na vašem web sajtu možemo postaviti upis na newsletter .
 • Kreiranje kvalitetne liste korisnika – segmentiramo ih za vas. Pomoću posebnog softvera koji smo programirali za ove potrebe, možemo vam segmentirati liste po različitim kriterijumima. Ono što izdvaja softver koji posedujemo od ostalih je bitna razlika što ga možemo lako prilagoditi svakom klijentu i njegovom poslovanju.
 • Posmatranje i merenje reakcije korisnika. Pomoću softvera merimo aktivnosti, kao što su broj klikova na hipertekstualne linkove koji se nalaze u e-mail poruci (click-through) i broj e-mail poruka koje su korisnici otvorili i pročitali (open-ups).

Uz godišnji ugovor na email marketing uslugu odobravamo popust od 10%!

Postavite upit i što detaljnije objasnite čime se bavite i šta prodajete, kako bi vam dali odgovarajući savet.

Ime i prezime *

Kontakt email *

Kontakt telefon*

Vaše pitanje?