Ultimate Real Estate

Izrada sajta za agencije nekretnina, nekretnine, prodaja, izdavanje nekretnina

ULTIMATE REAL ESTATE je pravo rešenje za web stranicu sa nekretninama sa posvećenim stranicama nekretnina: Nekretnine, prodaja stanova, prodaja kuća, izdavanje, agenti sa nekretninama, agencije nekretnina i sl. ULTIMATE REAL ESTATE je posvećen sistem za upravljanje nekretninama – Nekretnine, upravljanje nekretninama, upravljanje agentima, upravljanje agencijama nekretenina.

CMS dolazi sa fleksibilnim sistemom rasporeda, kreativnim dizajnom i vrhunskim osnovnim karakteristikama za izradu izvanredne web stranice za nekretnine. ULTIMATE REAL ESTATE poseduje snažan sistem za pretraživanje i filter sistem omogućava korisniku pronaći svoje najbolje nekretnine sa lakoćom.

ULTIMATE REAL ESTATE ima sopstveni intuitivni kontrolni panel teme koji uključuje puno korisnih opcija za upravljanje vašim sajtom. CMS je SEO friendly i poseduje optimizovan kod sajta kako bi se maksimisovao učinak vašeg sajta.

Moderno i funkcionalno rešenje za vaše nekretnine, 2ULTIMATE NEKRETNINE V2.1

2ULTIMATE NEKRETNINE CMS

Izrada sajtova za nekretnine uz pomoć tehnologija HTML5, CSS3, PHP, Ajax, jQuery. Mogućnost samostalnog ažuriranja kroz moderan i funkcionalan interfejs. ULTIMATE REAL ESTATE poseduje snažan sistem za pretraživanje i filter sistem omogućava korisniku pronaći svoje najbolje nekretnine sa lakoćom.

Izrada sajta za nekretnine

Izrada sajta za nekretnine

Pregled nekretnine

Pregled nekretnine se sastoji uz moderan i jasan pregled. Kompletne informacije o nekretnini koja se pregleda, od osnovnih informacija, detaljnog opisa nekretnina, tehničke opremljenosti, vanjskog sadržaja, lokacije, do kontaktiranja agenta nekretnine. Detaljna pretraga sa strane omogućiće Vam da izaberete nekretninu o kakvoj ste oduvek sanjali.

Izrada sajta za nekretnine

Izrada sajta za nekretnine

Galerija fotografija

Galerija fotografija za još bolji pregled nekretnina. Moderan dizajn, optimizovane fotografije za brzo učitavanje, mogućnost watermark-a, kako biste zaštitili vaše fotografije na sajtu. Animirani slajder omogućiće da vaš sajt za nekretnine izgleda savršeno u svakom pogledu.

alerija fotNekretnine

Lokacija nekretnine

Lokacija nekretnine kroz Google sistem mapiranja. Uveli smo inovaciju u sistemu nekretnina, za svaku nekretninu imate pregled bolnica, apoteka, prodavnica, biblioteka, autobuskih stanica, metro linija u blizini. Super, zar ne?

Nekretnine

Platni sistem za agencije

Usluge za agencije. Sada možete dodatno zaraditi tako što ćete omogućiti agencijama da postavljaju svoje nekretnine na vašem sajtu. Sistem se sastoji od četiri paketa usluga. Podrška za izdvojene nekretnine na naslovoj stranici uz Napredni i VIP paket nekretnina.

Nekretnine

Moćan korisnički interfejs

Još jedna inovacija krasi naš sistem, a to je moćan korisnički interfejs. Jednostavno uredite svoj korisnički profil, broj telefona, linkove do socijalnih mreža, budite uvek na dohvat ruke vašim klijentima. Mogućnost pregleda unešenih nekretnina kao i snimljenih pretraga. Izdvojte posebnu nekretninu u par klikova.


Administracioni panel

Glavni administracioni panel za nekretine. Laka i jednostavna administracija za uredjivanje nekretnina, izmena osnovnih stavki, fotografija, opisa nekretnina. Pregled unešenih nekretnina unešenih u sistem. Izdvajanje posebnih nekretnina, uredjivanje korisničkih profila.

Nekretnine

Podrška za sve uređaje

Podrška za sve uređaje, desktop, laptop, tablet, mobilni prikaz. Svi prikazi su optimizovani za navedene uređaje, koji će učiniti da Vaš sajt izgleda savršeno. Optimizovan kod, super keširanje za neverovatno brzo učitavanje sajta.

Brza pretraga i animacije

Brza pretraga i animacije u pozadini učiniće da Vaš sajt za nekretnine izgleda moderno i profesionalno u svakom pogledu. Brza pretraga omogućiće posetiocima da brzo i lako odaberu nekretninu o kakvoj su oduvek sanjali.

Vaši partneri uvek uz Vas

Prezentujte svoje partnere posetiocima. Poboljšajte međusobno partnerstvo, razmenom linkova, logo-a pohvalite se svojim partnerima ili poslovnim saradnicima.

Detaljno listanje nekretnina

Detaljan prikaz nekretnina na sajtu. Odlična SEO Optimizacija, tehnička opremljenost nekretnina, izdvajanje po kategorijama nekretnina, beskonačno dodavanje nekretnine, tehničke opremljenosti, kategorija i vanjskog sadržaja. CMS je SEO friendly i poseduje optimizovan kod sajta kako bi se maksimisovao učinak vašeg sajta.

Izrada sajta za nekretnine

Izrada sajta za nekretnine

Detaljno listanje nekretnina

Detaljan prikaz nekretnina na sajtu. Odlična SEO Optimizacija, tehnička opremljenost nekretnina, izdvajanje po kategorijama nekretnina, beskonačno dodavanje nekretnine, tehničke opremljenosti, kategorija, vanjskog sadržaja, neograničeno dodavanje nekretnina uz ULTIMATE Real Estate Pro paket.

Izrada sajta za nekretnine

Izrada sajta za nekretnine

Mapa sa nekretninama

Mapa sa nekretninama. Brzo, lako i jednostavno pregledajte sve raspoložive nekretnine u vašoj državi, gradu, opštini ili naselju. Neverovatno moćan filter pretrage, u par klikova odaberite nekretninu za koju ste zainteresovani. Moguće su grupne lokacije nekretnina.

Nekretnine

Tehnička opremljenost

Tehnička opremljenost za sve pojedinačne nekretnine, neograničeno dodavanje tehničke opremljenosti, kao i vanjskog sadržaja, kroz naš ULTIMATE REAL ESTATE sistem sve je jednostavno i lako za upotrebu. Napravite pametnu odluku, izaberite ULTIMATE REAL ESTATE.

TehničNekretnine

Kontaktiranje agenta nekretnine

Kontakt agenta za nekretninu koju pregledate. Budite u kontaktu sa svojim budućim klijentima, lako i jednostavno. Svaki posetioc moći će u par klikova da Vas kontaktira za nekretnitnu za koju je zainteresovan. Sa našim sistemom ne gubite potencijalne kupce nekretnina.

Nekretnine

Dodavanje nekretnina u sistem

Dodavanje nekretnina kao da uređujete nekretnine kroz Word, neverovatno zar ne? Potrudili smo se da Vam olakšamo unos nekretnina, skoro potpuno automatizovan sistem unosa, dodavanje naslova, cene, osnovnih stavki, kao i čekiranje tehničke opremljenosti učiniće dodavanje nekretnina zabavnim kao nikada pre.

Mogućnost video prezentacije

Video prezentacija na sajtu. Ukoliko posedujete video reklamu ili video prezentaciju možete je ubaciti na vašem sajtu samo par klikova od Vas. Potpuno optimizovan kod, povlačenje reklame ili video prezentacije sa Youtube-a koja uopšte ne utiče na brzinu Vašeg sajta.

Nekretnine

Pretraga prema opštinama

Pretraga prema opštinama svih raspoloživih nekretnina. Koliko puta ste došli u situaciju da unosite nekretnine iz gradova koji se deli na više opština, naselja, a niste imali mogućnost da ih razvrstate. Sada možete da se opustite, jer imamo rešenje za Vas.

Kontakt agencije

Kontakt forma agencije sa mapiranjem Vaše lokacije. Kompletni podaci Vaše poslovnice, uputite Vaše potencijalne kupce da Vas posete lako i jednostavno. Dodatni kontakt telefoni, email adrese, kao i kontakt forma.

Moćan footer na kraju

Moćan footer na samom dnu sajta. Kategorije nekretnina, prodaja nekretnina, izdavanje nekretnina, stanovi, kuće, poslovni objekti, kompletna mapa sajta, sve to na dohvat ruke posetiocima.

CMS rešenje

Izrada sajtova uz pomoć tehnologija HTML5, CSS3, PHP, Ajax, jQuery. Mogućnost samostalnog ažuriranja kroz jednostavan interfejs.

Dizajn i UX

Naš tim čine iskusni dizajneri koji vode računa kako korisnici koriste rešenja i koji su dobri primeri u praksi. Dizajn i UX sajta., dizajn sajta

Strategija i plan

Trudimo se da ponudimo rešenja koja se uklapaju sa vašim online ciljevima, ali isto tako znamo da je platforma samo polazna tačka ka ostvarenju tog cilja.

Kompletno praćenje

Efikasno praćenje i monitoring vašeg sajta, pored toga što omogućava da se odmah reše sva pitanja, takođe i otkriva nove mogućnosti za dalji razvoj.

Brzi razvoj

Brzi razvoj je dokaz da posedujemo veštine i razumemo kompletan proces online prodaje i offline načina rada. Brzi razvoj sajta

Hosting

Nudimo klijentima brze servere. Naši sistem administartori imaju veliko iskustvo u podešavanju kompleksnih serverskih mreža.

Mi smo uvek spremi za izazove!

Kontaktirajte našu korisničku podršku putem telefona 061 666 1 999