Ultimate Travel

Izrada sajta za turističke agencije

DOZVOLITE DA SPOJ STRASTI I PROFESIONALNOSTI UČINE DA PIKSELI ZASIJAJU JAČE.

ULTIMATE Travel je softversko rešenje za turističke agencije, turoperatore, subagente i sve one koji imaju kontakt sa turističkim i turističkim poslovima. Vaše iskustvo u turističkoj industriji sa našim softverom je prava kombinacija da dalje optimizujete svoje poslovanje i postavite svoje ponude dostupne na internetu u realnom vremenu. Sistem je razvijen uz pomoć ljudi koji imaju mnogo godina u turističkoj industriji i pokrivaju sve aspekte stvarnog poslovanja turističke agencije.

CMS rešenje

Izrada sajtova uz pomoć tehnologija HTML5, CSS3, PHP, Ajax, jQuery. Mogućnost samostalnog ažuriranja kroz jednostavan interfejs.

Nešto više

Dizajn i UX

Naš tim čine iskusni dizajneri koji vode računa kako korisnici koriste rešenja i koji su dobri primeri u praksi. Dizajn i UX sajta., dizajn sajta

Nešto više

Strategija i plan

Trudimo se da ponudimo rešenja koja se uklapaju sa vašim online ciljevima, ali isto tako znamo da je platforma samo polazna tačka ka ostvarenju tog cilja.

Nešto više

Kompletno praćenje

Efikasno praćenje i monitoring vašeg sajta, pored toga što omogućava da se odmah reše sva pitanja, takođe i otkriva nove mogućnosti za dalji razvoj.

Nešto više

Brzi razvoj

Brzi razvoj je dokaz da posedujemo veštine i razumemo kompletan proces online prodaje i offline načina rada. Brzi razvoj sajta

Nešto više

Hosting

Nudimo klijentima brze servere. Naši sistem administartori imaju veliko iskustvo u podešavanju kompleksnih serverskih mreža.

Nešto više

Besplatna procena izrade web prezentacije, popunite online formular
Pažljivo slušamo, razvijamo strategiju i dizajn koji menjaju tok poslovanja naših klijenata i nas. Naš rad predstavlja kulminaciju kreativnih vizija, sjajnih ideja i potpune posvećenosti..
Obožavamo nove tehnologije i responzivni dizajn (eng. <i>responsive design</i>). Stalno smo prisutni na međunarodnim konferencijama vezanim za web tehnologije kao aktivni učesnici.
Svedoci smo sve veće upotrebe interneta u prethodnih nekoliko godina. Većina kupaca koristi ovaj medij za istraživanje informacija o proizvodima s ciljem donošenja odluka o kupovini.

Mi smo uvek spremi za izazove!

Kontaktirajte našu korisničku podršku putem telefona 061 666 1 999