MARKETING

OTKRIJTE POTENCIJAL INTERNET MARKETINGA

Fokus i dobro izabrana strategija presudni su za uspeh. Pored velike posvećenosti i upornosti pri radu, veoma je važno odrediti dobar smer marketinške kampanje da bi se izbeglo nepotrebno trošenje sredstava na strategiju koja ne donosi rezultat. Alokacija sredstava na dobar marketinški pravac jeste presudan faktor za uspeh u poslu.

Pre svega, neophodno je dobro se upoznati sa delatnošću klijenta i njegovim vebsajtom. Potrebno je dobro ispitati i razumeti klijentove poslovne planove i na osnovu njih razvijati marketinšku strategiju. Dobra analiza za rezultat ima definisanje ciljne grupe, očekivanja, demografske strukture publike, poslovne strategije.

Facebook Marketing

Facebook oglašavanje pruža velike mogućnosti i zasigurno ga treba uzeti u obzir u samom vrhu prioriteta kada je reč o internet marketingu.

Nešto više

Responsive Design

U izradi sajta i web stranica koristimo responsiv web dizajn ili odgovarajući dizajn koji čini da Vaša stranica izgleda dobro na svim uredjajima (desktop, tablet, mobilni).

Nešto više

Google Marketing

Kompletna Google kampanja, zahvaljujući analizama i monitoringu u mogućnosti smo da precizno ciljamo korisnike te je lako merljiva vaša investicija.

Nešto više

PPC Oglašavanje

PPC oglašavanje je odličan način da dobijete posetioce kada su vam oni najviše potrebni. Naziv je dobilo od engleskog akronima za reči pay per click, što znači plati po kliku.

Nešto više

SEO Optimizacija

SEO ili Search Engine Optimization je naziv za skup aktivnosti koje doprinose poboljšanju rang liste pretraživača. Naša izrada sajta je sa optimizacijom sajta.

Nešto više

Digitalni Marketing

Digitalni marketing je oblast marketinga koja se prevashodno bavi kreiranjem onlajn strategije u cilju brendiranja i pospešivanja vidljivosti kompanije na internetu.

Nešto više

Mi smo uvek spremi za izazove!

Kontaktirajte našu korisničku podršku putem telefona 061 666 1 999