MODERNO I FUNKCIONALNO REŠENJE ZA VAS

Izrada sajtova za nekretnine uz pomoć tehnologija HTML5, CSS3, PHP, Ajax, jQuery. Mogućnost samostalnog ažuriranja kroz moderan i funkcionalan interfejs. ULTIMATE REAL ESTATE poseduje snažan sistem za pretraživanje i filter sistem omogućava korisniku pronaći svoje najbolje nekretnine sa lakoćom.

Detaljan prikaz nekretnina na sajtu. Odlična SEO Optimizacija, tehnička opremljenost nekretnina, izdvajanje po kategorijama nekretnina, beskonačno dodavanje nekretnine, tehničke opremljenosti, kategorija i vanjskog sadržaja.

CMS je SEO friendly i poseduje optimizovan kod sajta kako bi se maksimisovao učinak vašeg sajta.

 • Detaljno listanje nekretnina

  Detaljan prikaz nekretnina na sajtu. Odlična SEO Optimizacija, tehnička opremljenost nekretnina, izdvajanje po kategorijama nekretnina, beskonačno dodavanje nekretnine, tehničke opremljenosti, kategorija i vanjskog sadržaja.

 • Pregled nekretnine

  Pregled nekretnine se sastoji uz moderan i jasan pregled. Kompletne informacije o nekretnini koja se pregleda, od osnovnih informacija, detaljnog opisa nekretnina, tehničke opremljenosti, vanjskog sadržaja, lokacije, do kontaktiranja agenta nekretnine.

 • Mapa sa nekretninama

  Mapa sa nekretninama. Brzo, lako i jednostavno pregledajte sve raspoložive nekretnine u vašoj državi, gradu, opštini ili naselju. Neverovatno moćan filter pretrage, u par klikova odaberite nekretninu za koju ste zainteresovani.

 • Tehnička opremljenost

  Tehnička opremljenost za sve pojedinačne nekretnine, neograničeno dodavanje tehničke opremljenosti, kao i vanjskog sadržaja, kroz naš ULTIMATE REAL ESTATE sistem sve je jednostavno i lako za upotrebu.

 • Moćan korisnički interfejs

  Još jedna inovacija krasi naš sistem, a to je moćan korisnički interfejs. Jednostavno uredite svoj korisnički profil, broj telefona, linkove do socijalnih mreža, budite uvek na dohvat ruke vašim klijentima.

0+

Godina iskustva

0+

Zadovoljnih klijenata

0%

Zadovoljni uslugom

024/7

Dostupni za Vas

0jezika

da Vas svi razumeju

Naš prodajni tim učiniće sve da budete zadovoljni uslugom koju nudimo. Kliknite ovde i napravite Vaš prvi korak saradnje sa nama

Savršeno rešenje

Fleksibilnost kakvu do sada još niste videli.

 • Moderan pregled nekretnine

  Pregled nekretnine se sastoji uz moderan i jasan pregled. Kompletne informacije o nekretnini koja se pregleda, od osnovnih informacija, detaljnog opisa nekretnina, tehničke opremljenosti, vanjskog sadržaja, lokacije, do kontaktiranja agenta nekretnine. Detaljna pretraga sa strane omogućiće Vam da izaberete nekretninu o kakvoj ste oduvek sanjali.

 • Detaljno listanje nekretnina

  Detaljan prikaz nekretnina na sajtu. Odlična SEO Optimizacija, tehnička opremljenost nekretnina, izdvajanje po kategorijama nekretnina, beskonačno dodavanje nekretnine, tehničke opremljenosti, kategorija, vanjskog sadržaja, neograničeno dodavanje nekretnina.

 • Podrška za sve uredjaje

  Podrška za sve uređaje, desktop, laptop, tablet, mobilni prikaz. Svi prikazi su optimizovani za navedene uređaje, koji će učiniti da Vaš sajt izgleda savršeno. Optimizovan kod, super keširanje za neverovatno brzo učitavanje sajta.

 • Tehnička opremljenost

  Tehnička opremljenost za sve pojedinačne nekretnine, neograničeno dodavanje tehničke opremljenosti, kao i vanjskog sadržaja, kroz naš sistem sve je jednostavno i lako za upotrebu. Napravite pametnu odluku, izaberite ULTIMATE REAL ESTATE.

 • Administracioni panel

  Glavni administracioni panel za nekretine. Laka i jednostavna administracija za uredjivanje nekretnina, izmena osnovnih stavki, fotografija, opisa nekretnina. Pregled unešenih nekretnina unešenih u sistem. Izdvajanje posebnih nekretnina, uredjivanje korisničkih profila.

 • Lokacija nekretnine

  Lokacija nekretnine kroz Google sistem mapiranja. Uveli smo inovaciju u sistemu nekretnina, za svaku nekretninu imate pregled bolnica, apoteka, prodavnica, biblioteka, autobuskih stanica, metro linija u blizini. Super, zar ne?

 • Galerija nekretnina

  Galerija fotografija za još bolji pregled nekretnina. Moderan dizajn, optimizovane fotografije za brzo učitavanje, mogućnost watermark-a, kako biste zaštitili vaše fotografije na sajtu. Animirani slajder omogućiće da vaš sajt za nekretnine izgleda savršeno u svakom pogledu.

 • Kontaktiranje agencije

  Kontakt agenta za nekretninu koju pregledate. Budite u kontaktu sa svojim budućim klijentima, lako i jednostavno. Svaki posetioc moći će u par klikova da Vas kontaktira za nekretnitnu za koju je zainteresovan. Sa našim sistemom ne gubite potencijalne kupce nekretnina.

 • Dodavanje nekretnina

  Dodavanje nekretnina kao da uređujete nekretnine kroz Word, neverovatno zar ne? Potrudili smo se da Vam olakšamo unos nekretnina, skoro potpuno automatizovan sistem unosa, dodavanje naslova, cene, osnovnih stavki, kao i čekiranje tehničke opremljenosti učiniće dodavanje nekretnina zabavnim kao nikada pre.

 • Moćan korisnički interfejs

  Još jedna inovacija krasi naš sistem, a to je moćan korisnički interfejs. Jednostavno uredite svoj korisnički profil, broj telefona, linkove do socijalnih mreža, budite uvek na dohvat ruke vašim klijentima. Mogućnost pregleda unešenih nekretnina kao i snimljenih pretraga. Izdvojte posebnu nekretninu u par klikova.

 • Pretraga prema opštinama

  Pretraga prema opštinama svih raspoloživih nekretnina. Koliko puta ste došli u situaciju da unosite nekretnine iz gradova koji se deli na više opština, naselja, a niste imali mogućnost da ih razvrstate. Sada možete da se opustite, jer imamo rešenje za Vas.

 • Brza pretraga i animacije

  Brza pretraga i animacije u pozadini učiniće da Vaš sajt za nekretnine izgleda moderno i profesionalno u svakom pogledu. Brza pretraga omogućiće posetiocima da brzo i lako odaberu nekretninu o kakvoj su oduvek sanjali.

 • Mogućnost video prezentacije

  Video prezentacija na sajtu. Ukoliko posedujete video reklamu ili video prezentaciju možete je ubaciti na vašem sajtu samo par klikova od Vas. Potpuno optimizovan kod, povlačenje reklame ili video prezentacije sa Youtube-a koja uopšte ne utiče na brzinu Vašeg sajta.

 • Kalkulator kredita za nekretninu

  Fantastičan kalkulator kredita, računa mesečnu otplatu, godišnju, preostale rate, potpuna statistika kreditiranja.

 • Mapa sa nekretninama

  Mapa sa nekretninama. Brzo, lako i jednostavno pregledajte sve raspoložive nekretnine u vašoj državi, gradu, opštini ili naselju. Neverovatno moćan filter pretrage, u par klikova odaberite nekretninu za koju ste zainteresovani. Moguće su grupne lokacije nekretnina.

 • 3D video prikaz nekretnine

  Neverovatno zvuči, zar ne? Nudimo Vam mogućnost da posetioc virtuelno šeta kroz nekretninu koju pregleda. Dobrodošli u virtuelni svet nekretnina.

 • Vaši partneri uvez uz Vas

  Prezentujte svoje partnere posetiocima. Poboljšajte međusobno partnerstvo, razmenom linkova, logo-a pohvalite se svojim partnerima ili poslovnim saradnicima.

 • Moćan footer na kraju

  Moćan footer na samom dnu sajta. Kategorije nekretnina, prodaja nekretnina, izdavanje nekretnina, stanovi, kuće, poslovni objekti, kompletna mapa sajta, sve to na dohvat ruke posetiocima.

2ULTIMATE REALESTATE CMS

MOJ PROSTOR - Pronađite svoj savršen prostor

Sajt Moj Prostor koristi naš sistem za prodaju nekretnina, nešto detaljnije možete pogledati na klikom ovde.

Ne gubite svoje dragoceno vreme već poručite svoju verziju nekretnina danas. Kontaktirajte nas

VIŠEGODIŠNJA SARADNJA

SARADJUJEMO SA GLOBALNIM KOMPANIJAMA

Web dizajnom se bavimo više od 10 godina, dok kao firma poslujemo od 2004. godine.
Mi smo tim od 5 profesionalaca sa diplomama racunarskih fakulteta, akademija dizajna i fakulteta organizacionih nauka i do sada smo uspešno odradili preko 200 sajtova, Internet prodavnica, socijalnih mreža i sms servisa.

Marija Petrović

Bilo mi je izuzetno zadovoljstvo da saradjujem sa 2ULTIMATE STUDIOS. Svi naši zahtevi i želje su ispunjeni. Zajednički rad je doveo do kompletne i moderne prezentacije. Prezadovoljni smo.

Marija Petrović
UniNekretnine Beograd
Miloš Jovanović

Rad sa agencijom je veliko iskustvo za nas i naše poslovanje. Dobili smo par odličnih predloga i iste pretvorili u stvarnost. Agencija koja je uvek u korak sa vremenom, sa najnovijim trendovima i dogadjajima.

Miloš Jovanović
AVACO, Beograd
ZAŠTO IZABRATI NAS

6 DOBRIH RAZLOGA ZA SARADNJU SA NAMA

 • conversations-4872_af60b258-251e-41af-b238-dfb706d7b3d4

  Brza podrška

  Možemo se prijaviti na vaš računar ili server na daljinu i odmah rešiti mnoge probleme bez čekanja da it stručnjak stigne na vašu lokaciju.

 • diploma-2983_a6bb0b64-dbc1-431e-ac00-a83597982a0

  Iskustvo

  U više od 15 godina IT outsourcing-a stekli smo iskustvo u širokom spektru tehnologija, industrija i vrsta primene.

 • messaging-app-4876_473fc710-9ecc-4785-9e78-8c9f00ae9498

  Bez štreberskog rečnika

  Zaslužujete odgovor na vaša pitanja na običnom srpskom jeziku. Naši stručnjaci će jasno objasniti šta se dešava, kako biste najbolje razumeli.

 • flag-2979_1fd1d414-4b4f-4887-a94a-493ba8e0b0c7

  Poslovnost

  Dizajniramo, procenjujemo i dajemo sve od sebe da ispunimo sva vaša očekivanja, kao i da vam ispunimo sve zahteve.

 • source-code-1900_d2c3a8cb-9d49-47a9-aa2d-152f24e446d6

  Na pravom ste mestu

  Bavimo se svim aspektima vaše IT infrastrukture uključujući hardver, upravljanje softverom i bilo koje druge srodne potrebe tehnologije.

 • happy-emoji-2947_45d5bb03-c67d-4e73-a316-a5e7f4a9f2f7

  100% Zadovoljstvo

  Želimo da budete potpuno zadovoljni našim uslugama. Učinit ćemo sve što je potrebno da vas usrećimo uslugom koju nudimo. Bez gnjavaže.

Kontaktirajte našu korisničku podršku putem telefona 061 666 1 999

KONTAKTIRAJTE NAS

MI SMO UVEK SPREMNI ZA NOVE IZAZOVE!

Da li imate projekat koji mislite da ćemo voleti ili samo želite da nas pozdravite?

 • Pričajmo o poslu

  Budite slobodni da nam pošaljete sve vaše zahteve i želje vezano za biznis kakav želite da Vam razvijemo na internetu.

 • Izbor IT usluge

  Pomoći ćemo Vam da odaberete ugovor o IT usluzi koja najbolje funkcioniše za vašu firmu.

 • Započnite svoje IT iskustvo

  Za nekoliko dana, doživećete IT kao nikad do sada.